Opnå fri fragt:

Du er 499,00 kr. fra at opnå fri fragt

helius-hero-product

Kontakt os

helius-hero-product

Kontakt os

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os vedrørende spørgsmål til din ordre, vores varer eller retunering af varer til vores webshop har du nedstående muligheder.
black vector phone icon

Mandag - torsdag: 8-20
Fredag: 8-16
Lørdag - søndag: Lukket

black vector email icon

Vi bestræber os på at besvare mails alle hverdage indenfor 24 timer

chat bubble

Find of på Facebook hvor du kan chatte med os online og få svar på dine spørgsmål

Location marker icon

Afhent din ordre fysisk på adressen Hannerupvej 3, 9620 Aalestrup

Kundefordele hos Grejland

Hjælp fra erfarne fiskere
Grejland er drevet af passionerede fiskere, klar til at hjælpe dig med den bedst mulige løsning til din næste fisketur. Vi har en stor erfaring erfaring indenfor stænger, liner, forfang, teknikker og placeringer i jylland.

30 dages ful returret
Hos Grejland har du 30 dages returret, så hvis du får dine produkter og de ikke er som forventet har du hele 30 dage til at kontakte os på [email protected] og fortælle du vil gøre brug af din returret. 

Unikke brands
Grejland prøver at differencere sig ved at føre kendte produkter og mærker sammetid med at vi er på udkig efter fede nye produkter, som kan gøre din næste fisketur endnu bedre. Har du kendskab til nogle fede produkter vi ikke har, så hører vi gerne fra dig på [email protected]

Klub Grejland
Grejland har en kundeklub som låser op for ekslusive tilbud, såsom 20% rabat på din første ordre, jubilæums tilbud, nyhedsbreve så du er blandt de første til at se gode tilbud og nyheder. Grejlands kundeklub giver dig også et login så du altid har et overblik over tidligere køb med tilhørende kvitteringer.