Image visually summarizing text on the right

Hurtig levering med GLS

Image visually summarizing text on the right

30 dages returret

Opnå fri fragt:

Du er 499,00 kr. fra at opnå fri fragt

helius-hero-product

Klub Grejland

Din vej til extra skarpe tilbud, tips of tricks samt attraktive fordele

helius-hero-product

Klub Grejland

Din vej til extra skarpe tilbud, tips of tricks samt attraktive fordele

Klub Grejland medlemsbetingelser


Klub Grejland medlemsfordele

Klub Grejland er din direkte adgang til nyhedsbreve, eksklusive tilbud, jubilæums tilbud og inspiration til din næste fisketur.

E-klub 

Klub Grejland er en e-klub, hvilket betyder at du vil modtage alt information og materiale på mail. Medlemskabet er gratis og giver adgang til eksklusive tilbud, gemte kvitteringer og meget mere.

Sådan blier du medlem

For at tilmelde dig klub Grejland, skal du blot indtaste dine informationer i tilmeld formularen. De information du indtaster hjælper os til at give dig den bedste oplevelse med Grejland. Når du har tilmeldt dig vil du få tilsendt en email med en midlertidig kode, som vi anbefaler bliver skiftet.

Medlemsbetingelser

Ved at acceptere vores medlemsbetingelser, acceptere du også vore Persondatapolitik for Helius. Persondatapolitikken kan altid findes på vores side Grejland.dk

Ændringer

Det kan være nødvendigt eller hensigstmæssigt for Helius at ændre i betingelserne eller lave justeringer for medlemskabet af klub Grejland, eller persondatapolitikken. Helius er berettiget til At foretage ændringer eller justeringer uden at informere herom, ved ændringer som er til ugunst for dig, vil du blive orienteret herom pr. e-mail.

Afmelding

Du kan til enhver tid afmelde dig igen, ved at trykke på admeldings linket inde på klub Grejland info siderne og udfylde formularen, derudover kan du også kontakte os på Hej@grejland.dk og afmelde dig den vej igennem.


Firmaet bag Grejland

Firmaet Helius med cvr. 3930 9378, beliggende Hannerupvej 9620, Aalestrup, har en kundeklub kaldet "Klub Grejland".
Siden er sidst opdateret d. 23/02/2022