Opnå fri fragt:

Du er 499,00 kr. fra at opnå fri fragt

ECHO - EN STÆRK TILFØJELSE TIL DIN SAMLING

Tim Rajeff som sætter en ørrede ud

Tim Rajeff

ECHO’s produktudvalg er specialdesignet af stifteren Tim Rajeff og en samling af fluefiskere. Tim Rajeff er en dygtig og utrolig garvet fluefisker, som har brugt - og stadig bruger - det meste af sit liv på fluefiskeri. Han har blandt andet vundet “the national overall fly accuracy and distance championship” samt vundet guld i “World Casting Games in single hand distance”. I 1980 begyndte han selv at designe stænger og han var en af de første til at bruge “graphite fly rods” i konkurrencekastning.

ECHO udbyder derfor et arsenal af højkvalitets stænger og hjul som er designet af helhjertede fluefiskere, som ved hvad en fluefisker af brug for - til en pris hvor alle kan være med.

ECHO Lift - Til en god start

ECHO Lift der er til meget små penge giver enhver value for money, med høj kvalitet, samt dens medium action. Den er lige for dig der skal i gang med fluefiskeri for første gang, eller har haft en dårlig start. Denne stang vil hjælpe dig godt igang, og få dig til at føle at stangen er som skabt til dig. 
Leder du efter en stang til et lavere budget, hvor du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, så er ECHO Lift den rette stang for dig. Men ECHO Lift får du høj kvalitet og medium action. Den er særligt til sig, som ønsker at komme igang med fluefiskeri for første gang - eller hvis du har haft en dårlig start. Med denne stang garantere vi dig, at du bliver hjulpet godt igang og får følelsen af at ECHO Lift er som skabt til dig.
ECHO fluefiskere som snakker i en å
ECHO står med fisk i hånden

ECHO Trout - Uovertruffen kvalitet

Leder du efter noget helt ekstraordinært til sin fluefiskersamling, så er ECHO Trout lige noget for dig. ECHO Trout har taget kampen op med ørredsæsonens brede vifte af fluer, og gør derfor op med sæsonens mange stangskift, da stangen specielt er designet til at kunne kaste med alt fra små nymfer op til en halv kylling. 
Med ECHO Trout får du en stang med et lækkert swip, fast action og som kan bruges hele ørredsæsonen - det er med andre ord stangen du ikke vil undvære når først du har prøvet at kaste med den.